Reserveren
boek je tijdslot

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend van 12.00-17.00 uur. Reserveren is verplicht en kan via de website (tot 15 uur van tevoren en tot 3 maanden vanaf dit moment). Mocht je last minute nog willen reserveren, dan raden wij je aan om ons een e-mailtje (pebblesrotterdam@gmail.com) te sturen of even te bellen (06-26413000). Reserveren kan ook nog aan de deur, mits wij niet volgeboekt zijn. Om teleurstelling te voorkomen raden wij bezoekers wel aan om van tevoren een tafeltje te reserveren.

Omdat wij de beste zorg willen bieden aan onze katten, vragen wij een kleine bijdrage voor de toegang (€ 3,50- p.p.), zie het als een kleine kattenbelasting. Hiervan betalen wij onder andere: het (dieet) kattenvoer, inentingen, anti-vlooienmiddel, operaties, nieuw speelgoed, verwarming/verkoeling van het pand, kattengrit, etc.). Wij werken met tijdsloten: 12.00-13.30, 13.30-15.00, en 15.00-16.30). Dit is dus 1,5 uur per tijdslot, maar mocht het rustig zijn op het moment dat jij er bent en er geen nieuwe bezoekers binnen komen, dan mag je natuurlijk langer blijven als je dat wilt.

Wil je met meer dan 4 personen langskomen? Vraag dit dan aan via de e-mail of ons contactformulier.

Kijk de bevestiging van je reservering goed na! Klopt het aantal personen? Klopt de datum? Klopt het tijdslot? Mocht je iets willen wijzigen, stuur ons dan even een e-mailtje, dan passen wij het voor jou aan.

Wij houden een tafeltje voor je vrij tot 30 minuten na aanvang van het gereserveerde tijdslot. Daarna kan het voorkomen dat wij jouw tafeltje aan iemand anders hebben gegeven. Kom je dus wat later, geen probleem, maar laat het ons wel even op tijd weten.

Helaas komt het ook geregeld voor dat mensen niet op komen dagen. Dat is bijzonder jammer, want wij hebben dan wellicht al nieuwe bezoekers bij de deur moeten teleurstellen en blijven 1,5 uur lang met een lege tafel zitten. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, annuleer dan tijdig de reservering.  Stuur ons daarvoor een e-mailtje of bel ons.

Kinderen zijn ook van harte welkom bij Pebbles. Wij hanteren wel huisregels en raden mensen aan deze regels van tevoren met hun kind(eren) door te nemen. Ook is het verstandig om aan kinderen te melden dat het kan voorkomen dat de katten slapen op het moment dat zij in het café zijn. Soms zijn kinderen namelijk erg teleurgesteld, maar een kat doet lekker zijn eigen ding en slaapt gemiddeld zo’n 16-18 uur per dag. Er liggen bordspelletjes en kleurplaten in het café waar de kinderen (en ook de volwassenen) gebruik van mogen maken.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Alvast bedankt voor je reservering!Stap 1: Selecteer datum, aantal personen en tijd voor de reservering